Hvordan opsiger jeg mit medlemskab?
Updated over a week ago

Her kan du se hvordan du opsiger dit medlemskab, hvis du betaler via betalingskort eller MobilePay.

Betaler du via iTunes, så se artiklen Opsig medlemskab oprettet via iTunes

Husk du også kan sætte dit medlemskab i bero i op til 12 måneder. Læs mere om bero i artiklen Hvordan sætter jeg mit medlemskab i bero?

Sådan opsiger du

Opsigelse af medlemskabet kan nemt ske via selvbetjeningssiden mit.maneno.dk

Efter at have logget ind, bliver du mødt med nedenstående side.

Vælg dit nuværende abonnement, og tryk på 'opsig medlemskab' hvor du efterfølgende kan angive hvorfor I vælger at opsige medlemskabet.

Kan du ikke finde dit medlemskab på mit.maneno.dk, så er det måske fordi du har købt det som iTunes-abonnement hos Apple. I så fald skal du opsige medlemskabet via din iPhone eller iPad som du kan læse om i artiklen Opsig medlemskab oprettet via iTunes

Hvis du fortsat ikke kan finde dit medlemskab, så kontakt os på [email protected], og oplys ordrenummer, dit barns brugernavn på Maneno eller evt. alternative mailadresser, som medlemskabet kan være oprettet under.