Administrer dit Maneno medlemskab
Opsig medlemskab oprettet via iTunes
Written by Thomas Normann-Ekegren
Opdateret over en uge siden

Sådan opsiger du et medlemskab oprettet via iTunes

Husk du også kan sætte dit medlemskab i bero i op til 12 måneder. Læs mere om bero i artiklen Hvordan sætter jeg mit medlemskab i bero?

Har du oprettet medlemskabet via iTunes, så skal du opsige dit medlemskab via det Apple-ID, hvorunder iTunes-abonnementet er oprettet - det kan være en god idé at gennemgå alle de Apple-enheder i husstanden.

Du kan følge denne vejledning til, hvordan du opsiger medlemskabet på din iPhone el. iPad:

• Åbn app'en Indstillinger.

• Tryk på dit navn, og tryk derefter på Abonnementer.*

• Tryk på det Maneno-abonnementet.

• Tryk på Annuller abonnement.

*Hvis du ikke får vist "Abonnementer" under Indstillinger, skal du i stedet trykke på "iTunes & App Store". Tryk på dit Apple-id (som regel din e-mailadresse), og tryk derefter på Vis Apple-id. Log ind, rul ned til Abonnementer, og tryk derefter på Abonnementer.

Se eventuel den fulde vejledning fra Apple her, hvor du også kan se, hvordan du kan opsige abonnementet fra PC el. Mac: AppleSupport

Ønsker du at opsige dit medlemskab, men betaler via MobilePay eller betalingskort, finder du vejledning i artiklen Hvordan opsiger jeg mit medlemskab?