Hvordan ændrer jeg mit kreditkort/ betalingsoplysninger/MobilePay?
Hvordan ændrer jeg mit kreditkort/ betalingsoplysninger/MobilePay?
Thomas Normann-Ekegren avatar
Written by Thomas Normann-Ekegren
Updated over a week ago

Hvis du har fået et nyt kreditkort eller vil benytte et andet kreditkort eller MobilePay til betaling af dit medlemskab, kan du opdaterer dine oplysninger på vores hjemmeside.

Start med at logge ind på mit.maneno.dk med din e-mailadresse og adgangskode. Herefter klikker du på 'Betalingsmetoder'.

Her kan se hvor mange dage der er til den næste transaktion.

Du kan rediger i dine betalingsoplysninger ved at klikke på rediger knappen.

Du sletter dit kort eller MobilePay ved at klikke på 'Slet' ikonet.

Du kan tilføje et nyt kort eller MobilePay ved at klikke på 'Tilføj ny betalingsmetode'.