Hvordan knytter jeg en eksisterende børneprofil til min forældrekonto?
Hvordan knytter jeg en eksisterende børneprofil til min forældrekonto?
Thomas Normann-Ekegren avatar
Written by Thomas Normann-Ekegren
Updated over a week ago

Når du registrerer en forældreprofil på mit.maneno.dk kan du tilknytte flere børn på din forældreprofil.

Du tilknytter børn til din forældreprofil ved at klikke på 'Børneprofiler' i menuen, som kommer frem efter, at du har logget ind:

Her vælger du punktet "Børneprofiler", og du får nu en oversigt over de Børneprofiler, der allerede er tilknyttet din forældrekonto. Hvis dit barns børneprofil allerede er oprettet, fx. fordi det tidligere har haft adgang til Maneno via en skolen, så vælger "Tilføj eksisterende barn".

Hvis det barn du skal tilknytte din forældrekonto, ikke tidligere har haft en børneprofil på Maneno vælger du "Tilføj ny barn", og nedenstående oprettelsesformular åbnes.

Når formularen er udfyldt med dit barns oplysninger, trykker du på du på 'Opret barn'.