Hvordan kan jeg ændre min eller barnets adgangskode?
Updated over a week ago

Du kan skifte din forældre adgangskode inde i Maneno Parent under indstillinger eller fra vores hjemmeside.

Hvis du vil skifte dit barns adgangskode, finder du en vejledning nederst på denne side.

Ændre din forældre adgangskode via Maneno Parent App (Forældre App)

Tryk på indstillinger forneden i bunden af siden i Maneno Parent.

Under indstillinger er der en knap der hedder ”Skift adgangskode”.

Klik på "Skift adgangskode" og ændre koden til det du ønsker den skal være.

Ændre din forældre adgangskode via browser

Du kan benytte dig af hjemmesiden ved at nulstille din kode.

Hvis du indtaster din mail adresse, vil du kort efter få tilsendt en mail, med et link hvor du kan skifte din kode.

NB: Vi oplever at nogle gange ryger mailen i dit spam filter, så det er en god idé at tjekker dér!

Hvis det stadig ikke lykkedes at komme ind skal du være velkommen til at skrive til os i chatten, eller sende en mail på [email protected]