Membership and Subscriptions
Hvordan ændrer eller sletter jeg brugernavn på mit barns konto?
Hvordan ændrer eller sletter jeg brugernavn på mit barns konto?
Thomas Normann-Ekegren avatar
Written by Thomas Normann-Ekegren
Updated over a week ago

Hvis du ønsker at ændre brugernavnet på dit barns konto skal du logge ind på din selvbetjeningsside mit.maneno.dk.

Herefter kommer du til en side der hedder "Selvbetjening", under "Min Forældrekonto" klikker du på "Børneprofiler".

Når du først er inde på den side der hedder "børneprofiler" finder du redigerings ikonet til højre for "Ønsket Brugernavn".

Inde på denne side er det muligt at skifte både brugernavn og adgangskode på dit barn.

Hvis du ønsker at slette brugernavnet skal du klikke på 'Slet' ikonet.