Hvad er et familiemedlemskab?
Updated over a week ago

Har du mere end et barn, der gerne vil læse i Maneno, kan vi tilbyde et familie-medlemskab, hvor du kan have op til 5 børn fra samme husstand oprettet.

Hvis du betaler via iTunes i dag, kan du læse mere her.

Betaler du med MobilePay eller betalingskort så læs mere herunder.

For dig der betaler Maneno med MobilePay eller betalingskort

Du skifter til et Familiemedlemskab ved at logge ind på mit.maneno.dk med din e-mailadresse og tilhørende adgangskode. Under "Medlemskab" ser du nedenstående billede. Her kan du vælge "Familie" og derefter hvilken periode du vil betale for. Jo længere en periode, jo billigere en månedspris.

For dig der betaler Maneno via iTunes (Apple)

Du skifter til et Familiemedlemskab ved at følge disse trin på din Apple enhed:

1. Åben "App Store" på din iPhone eller iPad

2. Klik på det runde profilbillede i højre side

3. Vælg "Abonnementer"

4. Vælg Maneno under "Aktivt"

5. Vælg "Maneno Family Medlemskab" (månedlig eller årlig betaling)

Læs mere om hvordan du opretter flere børn til dit medlemskab i artiklen Hvordan opretter jeg en børneprofil på et eksisterende medlemskab?

Kontakt vores support hvis du har spørgsmål vedrørende familiemedlemskab. Du finder kontaktinformationer i artiklen Kontakt Maneno