Få Maneno til kun 99 kroner om måneden
Updated over a week ago

Du kan spare penge ved at betale for 6 eller 12 måneder af gangen.

Hvis du allerede har tegnet et medlemskab og ønsker at ændre det til en forudbetaling på 6 eller 12 måneder, kan du læse her hvordan du gør. Vælg her om du betaler dit Maneno via iTunes eller MobilePay/Betalingskort.

For dig der betaler Maneno med MobilePay eller betalingskort

Du kan vælge periode og pris ved at logge ind på selvbetjeningssiden mit.maneno.dk med din e-mailadresse og tilhørende adgangskode.

Herefter skal du klikke på 'Medlemskab' og vælge Årsmedlemskabet til 1199 kr/år.

For dig der betaler Maneno via iTunes (Apple)

Du skifter periode og pris ved at følge disse trin på din Apple enhed:

1. Åben "App Store" på din iPhone eller iPad

2. Klik på det runde profilbillede i højre side

3. Vælg "Abonnementer"

4. Vælg Maneno under "Aktivt"

5. Vælg nu den periode og pris du ønsker