Skal barnet kunne læse før Maneno hentes?
Updated over a week ago

Maneno er designet til børn i alderen 6-12. Målgruppen starter med skoleklar eller læseklar børn,
hvor barnet bliver hjulpet godt i gang med læsningen med de forskellige motivationselementer app'en er designet rundt om.

Dette udelukker ikke børn med læse eller tale vanskelligheder eller børn der ikke har lært at læse endnu.

For børn med læse vanskeligheder kan man bruge de mange motivations elementer i app'en som f.eks. oplæsning af ordet, ordet delt op, baggrundsfarve, tekst størrelse, linie afstand og m.m.

For børn der ikke har lært at læse endnu, kan Maneno bruges til at lytte lydbøger eller "læse" lyt&læs-bøger, hvilket både hjælper til at stimulere interessen for selv at begynde at læse og til at øge børnenes ordforråd. Vores oplæsningsfunktion gør, at selv alminde e-bøger, der ikke har en lydfil, stadig kan læses op med tekst-til-tale.

Vi har også haft brugere, der har hentet vores app til 3-4 år børn. Så børnene enten brugt vores lydbøger eller forældrene har brugt Maneno's bøger til at læse højt for for deres børn, hvilket er en vigtig del af forberedelsen til, at barnet senere selv skal lære at læse.