Hvilke platforme kan Maneno læse-app og forældre-app bruges på?
Hvilke platforme kan Maneno læse-app og forældre-app bruges på?
Thomas Normann-Ekegren avatar
Written by Thomas Normann-Ekegren
Updated over a week ago

Læseapp

Maneno læse-app kan bruges på alle iPads og iPhones, samt tablets og smartphones.

Android

For at bruge Maneno på en Android enhed kræver det at du har en 4.0.3 eller nyere version.

googleplay

iOS

Maneno er kompatibel med iPhone, iPad og iPad mini. For at bruge Maneno på en iOS enhed kræver det at du har en 10.0 eller nyere version.

appstore

Forældre app Maneno Parent

Maneno Parent kan bruges på alle iOS enheder, samt tablets og smartphones. Sidder du med en lidt ældre model kan det være at nogle af funktionerne ikke fungerer optimalt.

Android

For at bruge Maneno Parent på en Android enhed, kræver det at du har en 8.0 eller nyere version.

googleplay

iOS

Maneno Parent er kompatibel med iPhone, iPad og iPad touch. For at bruge Maneno på en iOS enhed kræver det at du har en 9.3 eller nyere version.

appstore

Chromebook

Det er muligt at bruge Maneno på udvalgte ChromeBooks.

Google arbejder på, at flest mulig ChromeBooks med tiden skal kunne afvikle App's, som er frigivet i Google Play. Lige nu er det dog kun visse ChromeBooks, som understøttes, mens andre er på vej.

Er du i tvivl om din ChromeBook er understøttet, så tag et kig på nedenstående liste, som løbende opdateres af Google.

Kontakt os endelig med feedback eller for at gøre os opmærksom på eventuelle fejl du måtte opleve på din enhed. Se mere her Kontakt Maneno