Hvordan opretter jeg en børneprofil på et eksisterende medlemskab?
Hvordan opretter jeg en børneprofil på et eksisterende medlemskab?
Thomas Normann-Ekegren avatar
Written by Thomas Normann-Ekegren
Updated over a week ago

Opret et eller flere børn på et eksisterende medlemskab

Der er flere måde at oprette en børneprofil.

På vores selvbetjeningsside mit.maneno.dk har du mulighed for at oprette børneprofiler, hvor du indtaster dit barns oplysninger og vælge et brugernavn og adgangskode. Brugernavnet skal dit barn bruge til at logge ind i app'en med. (Husk brugernavnet må ikke være en e-mailadresse eller indeholde specialtegn).

I vores supportartikler Alt om forældre-app'en, Maneno Parent? kan du se hvordan opretter en børneprofil fra vores forældre-app, Maneno Parent.