Hvad er Maneno?
Updated over a week ago

Maneno er en læse-app til iOS og Android, der har til formål at motivere børn til at læse hver dag. App'en indeholder over 8.000 e-bøger, lydbøger og lyt&læs bøger i alle genre og sværhedsgrader og det er muligt at filtrere bøgerne, så man kun bliver præsenteret for de bøger der passer til barnets niveau og interesse.

Maneno anvender moderne læsestrategier og gamification til at motivere børn til at få læst minimum 15 minutter hver dag. Ved at læse i Maneno hver dag, kan man få sin drage til at vokse og samtidig bruge de optjente points i Dragens Hule.

Bag Maneno står et lille, dedikeret team af iværksættere, som har store ambitioner om at skabe læseglæde og gode læsevaner for alle danske børn. Maneno er udviklet i samarbejde med bl.a. Undervisningsministeriet og Innovationsfonden; og bruges allerede af rigtig mange familier landet over. Maneno er desuden udvalgt som samarbejdspartner af Nota (Nationalbibliotek for børn og voksne med læsevanskeligheder).

Prøv Maneno gratis ved at oprette dig på www.maneno.dk