Hvad kan jeg i dragens hule?
Updated over a week ago

I Dragens Hule har du mulighed for at give din drage et navn, skifte dragens farve og klæde den på med forskellige effekt købt for de point og diamanter som der er optjent ved at læse.

For at navngive og skifte farve på dragen, skal du oppe i venstre hjørne klikke på dragehovedet.

Her kan du navngive din drage og skifte farve på den.

Den gule bjælke ved dragehovedet viser hvor mange mønter du har optjent. Den røde bjælke ved siden af viser hvor mange diamanter der er optjent. Medaljen med et tal i, står for det drage niveau du er nået til.

Nederst midt på skærmen i 'Det magiske Kammer' kan du købe tøj og udstyr til din drage.

For at se prisen på de forskellige ting, skal du blot klikke på dem og oppe ved køb knappen vil du kunne se hvor mange diamanter det koster. Hvis du har nok diamanter til at købe det valgte udstyr aktiveres Køb knappen.

Når du har købt udstyret kan du finde det i 'Udklædningskasse'. For at give dragen det købte tøj og udstyr på, skal du holde fingeren nede på udstyret og trække det over til dragen og give slip.

Du bruger dine mønter til at købe dragedanse i Dansestudio. Du kan enten købe en dans eller dele en med din ven. Din ven vil derefter have adgang til dansen i 30 dage.

For at låse dansen op skal du klikke på den dansekategori du er interesseret i, her vises så beløbet dansen kan låses op med. Klik herefter klik på 'Lås op'.