Hvordan opretter jeg en forældrekonto, samt en børneprofil?
Updated over a week ago

For dig, som bruger Apple (IOS), klik her.

For dig, som bruger android, klik her.

Her kan du læse, hvordan du opretter en konto på en Apple (IOS) enhed:

1. Åben Maneno på din enhed og klik på Opret.

2. Klik på Forældre og barn

3. Vælg om du ønsker at oprette profilen gennem Apple, Facebook, Google eller med E-mail.

4. Hvis du vælger at oprette profilen gennem enten Apple, Facebook eller Google, skal du logge ind med henholdsvis Apple-ID, Facebook-login eller Google-login.

5. Hvis du vælger at oprette profilen med e-mailadresse, skal du nu dine indtaste oplysninger til din forældrekonto. Klik herefter på Næste.

NB.: E-mailadressen og adgangskoden som benyttes, vil fremover bruges til at logge på forældrekontoen i Maneno Parent.

6. Indtast dit barns oplysninger til børneprofilen. Klik herefter på Næste.

NB.: Brugernavnet og adgangskoden som benyttes, vil fremover bruges til at logge på læseapp'en Maneno. Børneprofilens brugernavn må ikke være en e-mailadresse eller indeholde specialtegn.

7. Børneprofilen og forældrekontoen er nu oprettet.

Her kan du læse, hvordan du opretter en konto fra en android enhed:

1. Åben Maneno på din enhed og klik på Opret.

2. Klik på Privat bruger.

3. Indtast oplysningerne til din forældrekonto. Klik herefter på Næste.

NB.: E-mailadressen og adgangskoden som benyttes, vil fremover bruges til at logge på forældrekontoen i Maneno Parent.

4. Nu bliver du spurgt om du ønsker at oprette en børneprofil med UNI*login. Klik Ja, hvis du ønsker dette. Klik Nej, hvis du ikke ønsker dette.

5. Indtast dit barns oplysninger til børneprofilen. Klik herefter på Næste.

NB.: Brugernavnet og adgangskoden som benyttes, vil fremover bruges til at logge på læseapp'en Maneno. Børneprofilens brugernavn må ikke være en e-mailadresse eller indeholde specialtegn.

6. Indtast resten af dit barns oplysninger til børneprofilen og afslut.

Her kan du læse en uddybende vejledning: Hvordan opretter jeg et medlemskab til mit barn på Maneno?