New to Maneno?
Hvad gør jeg, hvis jeg oplever fejl i app'en?
Thomas Normann-Ekegren avatar
Written by Thomas Normann-Ekegren
Updated over a week ago

Hvis du oplever fejl i læseapp'en, anbefaler vi, at du afinstallere app'en fra din enhed og geninstallerer den. Så er du sikker på, at du har den nyeste version af app'en på din enhed.

Hvis du oplever fejl efter du har skiftet medlemskab eller reaktiveret dit medlemskab, kan det være, at fejlen bliver rettet automatisk efter den natlige opdatering af app'en. Du bør altså være fri for fejlen igen dagen efter.

Hvis du stadig ikke er kommet af med problemet, må du meget gerne kontakte os, så vi kan få rettet op på fejlen, og dit barn kan komme videre med læsningen.