Hvordan får jeg et gratis medlemskab som Nota medlem?

Som Nota medlem har du gratis adgang til 1400 bøger i Maneno.

Thomas Normann-Ekegren avatar
Written by Thomas Normann-Ekegren
Opdateret over en uge siden

Som Nota medlem har du gratis adgang til Maneno til ca. 1400 bøger. Der er heldigvis enormt let at komme igang.

Har du allerede en konto eller får at vide at din email allerede er i brug, når du opretter en profil:

Så er det fordi I har været på tidligere. I dette tilfælde skal du blot logge ind med din e-mail adresse og kode.

Har du glemt din adgangskode kan du få den nulstillet her: https://checkout.maneno.dk/SendPassword

Efter du har logget ind kan du få adgang til de læseprofiler, som er oprettet på din konto.

1) Ønsker du at bruge en eksisterende læseprofil, som skal tilmeldes Nota medlemskabet vælger du blot den profil, når du logger ind.

2) Ønsker du at oprette en ny læse klikker du på opret profil og udfylder oplysningerne.

Herefter skal du gå til menupunktet indstillinger -> medlemskaber og trykke på Tilmeld knappen ud fra Nota logoet. Herindtaster du dit barns CPR nummer, som så bliver valideret hos Nota og dit barn bliver tilmeldt Nota medlemskabet.

I kan herefter læse i bøgerne.

Har du ikke allerede en konto hos os:

Så skal du oprette dig først. Klik på Opret knappen og vælg Nota medlem. Gennemfør her oprettelsesformularen og du er herefter klar til at læse bøger.

Den gratis adgang gennem Nota gælder kun for adgang til de ca. 1400 bøger og lydbøger, som Nota havde valgt at stille til rådighed igennem Maneno. Disse bøger er dog forskellige for det store udvalg af bøger, som udbydes igennem det almindelige Maneno medlemskab, hvor der er godt 9000 bøger til rådighed - heriblandt et kæmpe udvalg af letlæsningsbøger. Disse bøger er tilgængelige via et betalt medlemskab.
​
Hvis du ønsker at oprette et betalt medlemskab, kan du gøre det her 😊