Hvis du er medlem af Nota og mellem 8 og 13 år har du gratis adgang til Maneno. Du kan læse mere om hvordan du opretter en profil til dit barn i denne artikel hvis du allerede er Maneno medlem Hvordan tilknytter jeg mit barns Maneno konto til Nota? eller denne artikel hvis du endnu ikke har oprettet et Maneno medlemskab Hvordan opretter jeg mit barn i Maneno med et Nota medlemskab?

Når du har aktiveret dit Nota medlemskab inde i app får du med det samme adgang til Nota bogpakke, som indeholder ca. 1.000, som Nota har frikøbt til at blive delt via Maneno. Det drejer sig bl.a. om knap 100 lydbøger og ca. 200 letlæsningsbøger til de nye læsere og fx Harry Potter til de lidt mere øvede læsere.

Til sammenligning giver Familie-medlemskabet adgang til ca. 9.000 titler (fordelt på e-bøger, lydbøger, lyt&læs og titler kun skrevet med lydrette ord). Så hvis I som Nota-medlem på et tidspunkt savner læsestof på Maneno, kan I tilkoble et Familie-medlemskab - evt. blot for en kortere periode. Første gang vil I automatisk få tildelt en gratis prøveperiode, også selvom I har et Nota-medlemskab.

Fandt du dit svar?