På Maneno kan man blive venner med andre brugere af Maneno, så man kan følge med i hvad de læser, anbefale bøger til hinanden, sende danse i dragens hule, dele oplæsninger og ikke mindst følge med i hvem der er flittigst til at læse blandt ens Maneno-venner. Det kan fx være klassekammerater, venner eller familiemedlemmer, som også bruger Maneno.

Se vores demonstrationsvideo her: https://vimeo.com/184578462

Anbefal en bog til en ven

Ligesom ved oplæsningerne, kan man også sende en notifikation til sin ven om at man har læst en god bog. Når barnet er på vej ud af bogen, er der her mulighed for at klikke på ikonet ”Anbefal til en ven”, hvorefter man får en liste af sine venner frem, som man kan hakke af og sende anbefalingen til.

mceclip3.png
mceclip2.png

Administration af venner

For at tilføje venner til vennelisten, skal man gå ind under ”Venner” i menuen og enten søge på hele skolen, eller enkelte navne.

mceclip5.png

Når man får tilsendt en venneanmodning, får man en notifikation tilsendt, hvor man enten kan vælge at afvise eller acceptere venneanmodningen.

mceclip0.png

Send en dragedans til en ven

Har man optjent nok mønter, har man mulighed for at sende en dragedans til en ven inde i dragens hule. For de optjente mønter, kan man købe en dans og derefter sende den til en ven.

mceclip6.png

Ranglister

Ranglisten giver barnet mulighed for at se hvor meget han eller hun har læst i forhold til sine venner, sin aldersgruppe eller endda blandt alle Manenos brugere. Det er muligt at filtrere blandt brugerne i forskellige kategorier øverst oppe i højre hjørne.

mceclip1.png
Fandt du dit svar?