På profilsiden er samlet information om aktiviteten på Maneno gennem tiden. Det gælder fx. læste bøger, antal læseminutter og meget andet.

Tryk på profilbilledet i menuen for at komme til profilsiden.

mceclip0.png

Min profil

I læse-dagbogen vises uge for uge, hvor mange læseminutter, der er blevet registreret på profilen siden profilen blev oprettet. NB. Det er kun læseminutter, der vises, og ikke lyttetid fra lydbøger, der vises på grafen. Søjlens farve indikerer om den daglige læse-kvote jf. læseplanen er nået, hvor grøn er opfyldt og gul/ rød er ikke opfyldt.

mceclip0.png

Længere nede på siden vises de læseoptagelser, der er gemt på profilen.

mceclip1.png

Mine bøger

Under fanen 'Mine bøger' vises en oversigter over læste bøger og favoritter. Favoritter er dem, der er markeret ved at trykke på hjertet på bogens præsentationsside i biblioteket. De vil herefter blive gemt på denne side, hvor man kan finde dem frem igen, når man er klar til at læse dem.

Længere ned på siden, vises alle de bøger, som er blevet anbefalet af venner.

mceclip2.png

Til sidst er der en sektion , hvor man kan se hvilke bøger der er downloadet til enheden, det er det, der også kaldes for "Offline Bibliotek" i menuen.

Aktivitet

Under fanen 'Aktivitet' vises bl.a. tidslinje, der viser hvad og hvor meget, der er blevet læst/lyttet dag for dag. NB. Tidslinien er organiseret, så de nyest læsninger kommer først, og jo længere man "ruller" til højre på tidslinien, jo længere kommer man tilbage i tiden.

mceclip3.png

Endelig kan man her få et overblik over optjente medaljer.

Fandt du dit svar?