Gå til Maneno

Ønsker du at prøve Maneno, skal du først oprette medlemskab og brugerprofiler. Det kan du fx gøre via vores hjemmeside www.maneno.dk og trykke på "Gratis i 14 dage".

mceclip0.png

Du bliver nu bedt om at udfylde dine forældreoplysninger. Når du har indtastet dit navn, telefonnummer og e-mailadresse skal du vælge en adgangskode til dig selv. Din e-mailadresse og adgangskode skal du fremover bruge, når du logger på selvbetjeningsside eller forældre-app, for at administrere dine børns adgang til Maneno.

2.JPG

Du kan også vælge at oprette dig via Facebook og Google via af en af de 2 knapper nederst på siden.

Efter at du har oprettet en forældrekonto, for du en oversigt over det medlemskab du er i færd med at tegne. Hvis du har en rabatkode eller et gavekort skal du indtaste det i den tilhørende boks, og klikke på "Anvend".

mceclip3.png

Vælg betalingsmetode, som du ønsker at benytte til medlemskabet, fx betalingskort eller MobilePay.

mceclip4.png

Betalingsoplysninger skal registreres ved oprettelsen af medlemskabet, men første betaling trækkes naturligvis først efter udløb af en gratis prøveperiode eller evt. kupon-periode. Du kan til enhver tid afmelde medlemskabet via mit.maneno.dk, og dermed annullere alle fremtidige betalinger.

Til sidst skal du oprette en børneprofil til det barn, der skal læse på Maneno. Du skal vælge et brugernavn og adgangskode, samt registrere barnets fornavn (eller et kælenavn, som vises i Maneno), fødselsdato og skole. Brugernavnet skal dit barn bruge til at logge ind i app'en med. Børneprofilens brugernavn må ikke være en e-mailadresse eller indeholde specialtegn.

6.JPG

Nu er du klar til at hente Maneno app'en til din iPad, iPhone eller Android enhed. Gå ind i AppStore eller Google Play Butikken og søg på "Maneno".

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på [email protected] eller booke et opkald fra os på maneno.youcanbook.me.

Besvarede dette dit spørgsmål?