Ny med Maneno?
Hvordan benytter jeg filter-funktionen i biblioteket?
Thomas Normann-Ekegren avatar
Written by Thomas Normann-Ekegren
Opdateret over en uge siden
  1. Åben læseapp'en Maneno

2. Log ind på den ønskede børneprofil

3. Gå til biblioteket

4. Klik på den blå Filter-knap i bunden af skærmen

5. Under fanen Filter, kan dit barn filtrere bøgerne for kategorier, typer og sværhedsgrad

6. Under fanen Avanceret Filter, kan dit barn filtrere for længden på bøgerne og hvilket sprog bøgerne skal have

7. Desto flere filtre der er valgt, desto færre bøger vil blive vist

8. I bunden af skærmen kan dit barn nulstille filtrene.

NB.: Sproget på enheden, hvor Maneno er installeret, påvirker app'ens sprog. Dette kan også påvirke hvilke sprog, der er markeret under filter-funktionen.