Allerførst skal du hente Maneno ned fra Google Play Butikken eller App Store til elevens enhed.

Er eleven allerede oprettet i Maneno?

Hvis eleven allerede er oprettet i Maneno og skal have aktiveret sit Nota medlemskab i app'en, kan dette gøres i 3 enkle trin. (Hvis eleven ikke er oprettet i Maneno, så se længere nede på denne side)

Log ind i Maneno læse-app med elevens brugernavn/ unilogin og adgangskode. Derefter klik på 'Indstillinger'.

1.jpg

Klik på 'Medlemskaber' og 'Opret' ud for Nota.

2.jpg
3.jpg

Nu skal du taste elevens CPR nr. og klikke 'OK'. Elevens Nota medlemskab er nu aktiveret og biblioteket vil indeholde ca. 700 bøger.

IMG_0061.PNG

Eleven er endnu ikke oprettet

Hvis eleven endnu ikke er oprettet i Maneno, skal du allerførst hente Maneno ned fra Google Play Butikken eller App Store til jeres enhed.

Den app I henter ned skal se ud som på dette skærmbillede.

Når I logger på app’en første gang, skal I blot klikke på 'Opret' knappen nederst på siden og derefter klikke på 'Nota bruger'.

5.PNG

Indtast derefter barnets CPR-nummer. Tallene skal indtastes uden bindestreg.

6.jpg

Hvis I får en fejlmeddelelse, når I har indtastet CPR-nummeret, kan det være fordi at barnets NOTA medlemskab ikke er oprettet hos NOTA endnu og I skal derfor kontakte NOTAs support på 39 13 46 00 for yderligere vejledning.

Første gang I bruger Maneno vil I blive ledt gennem en række spørgsmål, så I får udfyldt barnets brugerprofil på Maneno.

Når barnets brugerprofil således er færdiggjort skal I angive en forældremail, på den voksne der er ansvarlig for barnets brug af Maneno. Dernæst godkendes Maneno’s brugsbetingelser og datapolitik.

Herefter kommer I ind på Maneno’s velkomstside og I er klar til at gå i gang med at læse.

Du har mulighed for at følge elevens læseudvikling, oprette en læseplan eller give ekstra belønninger til eleven i vores lærer-modul, Maneno Teacher. Maneno Teacher er en gratis webapplikation og kan tilgås via dette link: teacher.maneno.dk.

Fandt du dit svar?