Hvis dit barn allerede er oprettet på Maneno, finder du en vejledning til, hvordan du åbner for Nota medlemskabet i artiklen Hvordan tilknytter jeg mit barns Maneno konto til Nota?

Har dit barn ikke tidligere er oprettet i Maneno, skal du allerførst hente Maneno App'en i Google Play eller App Store til jeres enhed.

Den app, du installerer, skal se ud som på dette skærmbillede, når du åbner den.

Når I åbner app’en første gang, skal I blot trykke på 'Opret' knappen nederst på siden og derefter vælge 'Nota-medlem'.

5.PNG

Indtast derefter dit barns CPR-nummer. Tallene skal indtastes uden bindestreg.

6.jpg

Hvis I får en fejlmeddelelse, når I har indtastet CPR-nummeret, kan det være fordi at dit barns Nota medlemskab ikke er oprettet hos Nota endnu og I skal derfor kontakte Notas support på 39 13 46 00 for yderligere vejledning.

Første gang I bruger Maneno vil I blive ledt gennem en række spørgsmål, så I får udfyldt barnets brugerprofil på Maneno.

Når dit barns brugerprofil således er færdiggjort, skal I angive en forældremail, på den voksne der er ansvarlig for barnets brug af Maneno. Dernæst godkendes Maneno’s brugsbetingelser og datapolitik.

Herefter kommer I ind på Maneno’s velkomstside og I er klar til at gå i gang med at læse.

Du har mulighed for at følge dit barns læseudvikling, oprette en læseplan eller give ekstra belønninger til dit barn i vores forældre app. Maneno Parent er gratis. Læs mere om brugen af vores forældre app i denne artikel Alt om forældre-app'en, Maneno Parent?

Fandt du dit svar?