Du kan skifte din forældre adgangskode inde i Maneno Parent under indstillinger eller fra vores hjemmeside mit.maneno.dk.

Hvis du vil skifte dit barns adgangskode, finder du en vejledning nederst på denne side.

Ændre din forældre adgangskode via Maneno Parent App (Forældre App)

Tryk på indstillinger forneden i bunden af siden i Maneno Parent.

Under indstillinger er der en knap der hedder ”Skift adgangskode”.

Klik på "Skift adgangskode" og ændre koden til det du ønsker den skal være.

Ændre din forældre adgangskode via browser på mit.maneno.dk

Du kan også skifte din adgangskode fra selvbetjeningssiden mit.maneno.dk. Klik på "Rediger forældrekonto".

Sæt et hak ved "Skift adgangskode".

Tast den nye adgangskode og "gem".

Ændre barnets adgangskode

Hvis I har glemt adgangskoden til barnets læse-app, kan dette ændres fra selvbetjeningssiden mit.maneno.dk.

Klik på "Børneprofiler".

Tryk på "rediger" knappen.

Og ændre din kode til det du ønsker den skal være.