Hvis dit barn ikke længere ønsker at læse i Maneno, kan du enten holde en pause ved at sætte medlemskabet i bero og afmelde det.

Ønsker du at opsige dit medlemskab, finder du en vejledning i artiklen Hvordan opsiger jeg mit medlemskab?

NB. Hvis du har medlemskab købt som iTunes-abonnement, så kan det desværre ikke sættes i bero, men skal afmeldes hos iTunes: Opsig medlemskab oprettet via iTunes

Sæt medlemskabet i bero

Du har mulighed for sætte dit medlemskab på pause i op til et år. Så kan I efter pausen vende tilbage og læse videre med Maneno, uden at optjente point og effekter til dragen mistes.

Dette gøres inde på vores selvbetjeningsside mit.maneno.dk.

Klik på "Medlemskab".

Tryk på "pause-knappen" under 'Dit nuværende medlemskab'.

Vælg antal måneder medlemskabet skal sættes i bero og klik 'Ja'.