Ny med Maneno?
Skal man læse 15 minutter, hver dag i ugen, for at dragen bliver ved med at vokse?
Skal man læse 15 minutter, hver dag i ugen, for at dragen bliver ved med at vokse?
Thomas Normann-Ekegren avatar
Written by Thomas Normann-Ekegren
Opdateret over en uge siden

Som udgangspunkt skal man læse alle hverdage for at dragen vokser. Barnet må altså godt springe læsetræningen over i weekenderne.

I vores forældre-app Maneno Parent er det muligt at sætte en læseplan op til dit barn og derved undgå at barnet bliver nulstillet. Hvis du slet ikke ønsker at dit barn skal nulstilles, kan dette også ændres i vores forældre-app.

Maneno Parent kan hentes gratis i App Store. Læs mere om hvordan du bruger de mange funktioner i Maneno Parent i artiklen Alt om forældre-app'en, Maneno Parent.